About Me

My photo
Simple me. Less talk in reality but talk a lot in my head.

SMKLSB

Baris belakang dari kiri : Karthek , Vemel , Majdan , Balaraman , Aizat
Baris tengah dari kiri : Zaimy , James , Shafiq (aku laa tu) , Paveen , Jerome , Azizi , Sathish , Fikri
Baris hadapan dari kiri : Hazim , Shaahjahan , Joshua , Pn Vani , Hairuddin , Prithive , Yoga
Kehilangan : Huzairi Akmal . (Dia tak dpt datang time tu)

Haa ~ Macam yang korang nampak , tu laa dia gambar budakbudak kelas aku . 5 Science , 2011 .
Tahun 2011 merupakan tahun terakhir aku di alam persekolahan .
Hmm . Bila sebut je pasal ni , aku rasa macam nak menangis pula .
Serious , sedih gila sebab tahun nni , tahun terakhir aku dengan dorg semua .
Lepas ni , mula laa rindu dengan perangai dorg yang macam2 tu . :D

Actually , aku sekolah kat situ dari tahun 2001 lagi . Since aku sekolah rendah lagi .
Macam-macam cabaran aku dah hadapi .
Macam-macam perubahan yang aku dapat lihat .
Dunia makin berubah .
Macamtu gak manusia .

Habis je darjah enam (2006) , aku kene buat keputusan utk masuk sekolah yg mana .
Lastlast , aku buat keputusan utk kekal dekat situ je .

Bila masuk je sekolah menengah , suasana pembelajaran berubah . Ramai kawan baru yang aku kenal . 
Time Form 1 , aku tak banyak kawan , even though aku still sekolah kat situ lagi .
Dari awal tahun , sampai laa hujung tahun . 
Orang pertama yang jadi kawan aku , ialah Prithive . 
Time form 1 , dia duduk sebelah aku .
And , dia banyak tolong aku dulu . 
Mana mungkin aku lupakan jasa orang terhadap aku . 

Masuk je Form 2 , aku dah mula mengenali dunia .Aku dah mula ada ramai kawan . :D
Hazim , Azizi , Zaimy .
Dorg bertiga laa KAWAN YANG PALING RAPAT DENGAN AKU !
Serious weyhh ! Aku sayang korang .
Best friend ever !
Semua susah senang ktorg , ktorg hadapi sesama .
Start daripada situ , aku mula berubah . 
Dari pendiam , jadi yang paling bising .
Terima kasih korg !

And now , tahun 2011 tahun last kita bersama .
Aku harap , kita akan berkawan sampai bila-bila .
Tolong jangan lupakan yang lain bila dah senang ok ?
Org kata kawan di alam persekolahan adalah kawan yg terbaik kita pernah ada .

Aku doa kan kesejahteraan hidup korg .
Semoga berjaya dalam kehidupan yang akan datang .
Sekian .